Gode hjemmesider


Her kan du finde links til gode eller sjove hjemmesider. Der er ingen links til andre babyhjemmesider - dem finder du nemlig inde på vennesiden. Hvis du kender nogle andre gode sider, som Josefine ville blive glad for at have med her, så skriv og fortæl om dem.

Som alle andre steder på sitet, åbnes links til andre sites i et nyt vindue, så du kan roligt klikke og udforske uden at komme væk fra siden her.


Online Børnesangbog

Hvis man godt kan lide at synge sange, kan man næsten ikke undvære dette site. Her finder man teksterne til næsten alle de børnesange, der findes i hele verden! Og det er mange. Faktisk mere end 100! Og hvis man selv har en sang, som ikke er med, kan man bare sende den ind.


Hjemmeside om pingvinen Pingu

Lille side på engelsk, hvor du kan finde billeder af Pingu, prøve en lille quiz og andre ting. Hvis man godt kan lide pingvinen Pingu, vil man nok synes, at det er sjovt at lege lidt med denne side.


Pegebogen
En rigtig god side, som er lavet som en pegebog - med lyd! Der er rigtig mange billeder, man kan snakke om og lyde, man kan lytte til. Og hvis man er stor nok, kan man også selv trykke på piletasten eller musen for at få lyden til at spille.

En lille syngebaby
En lidt fjollet, men meget sød og sjov ting - en lille "musikvideo" - du skal næsten se den, i stedet for, at jeg prøver at forklare.

pift.dk's børneside

Et ret omfattende site med masser af aktiviteter for børn i alle aldre. Der er f.eks. en malebog med tegninger, som man kan farvelægge online. Det er måske ikke så sjovt som en rigtig malebog, men man kommer ikke så nemt til at male uden for stregerne.

Der er også vittigheder, lege, quizzer og alt muligt andet, så man kan få lang tid til at gå herinde.


Oline
Det her er DRs børneside med masser af sjov og spænding til de mindste. Man kan høre historier (eller læse dem selv), spille spil, sende postkort og meget andet. Og så kan man besøge nogle af de kendte figurer fra DRs børnefjernsyn.