Sofie BoeltSofie er en frisk pige, som har fødselsdag den 10. maj. Hun blev født i 1997, så nu er hun 6 år og skal til at starte i børnehaveklasse på Katrinebjergskolen.

Hun bor hjemme hos sin mor og far, der hedder Ib og Lone Boelt, og så har hun også to søskende, Rasmus på 15 og Trine på 12. De har også en hel masse dyr: høns, kaniner og masser af fugle. Og så selvfølgelig Pippi, som er den bedste hund i hele verden.

Hendes livrettet er slik, rundstykker med smør og så lasagne. Og så er hun rigtig god til at lave gymnastik og at danse. For eksempel kan hun synge og danse Arabiens Nat, og det gør hun faktisk næsten lige så godt som hende, der vandt MGP! Måske er hendes speciale hoftevrid, men hun er selvfølgelig også god til andre ting.

En gang var Josefine på besøg hos Sofies mor og far, fordi de kender Josefines bedstemor og bedstefar. Og så fik Sofie lov til at tage med Josefine tilbage til bedstefamilien, for de var slet ikke færdige med at lege. Så var det, at de fandt ud af, at alle var noget til Josefine - onkel eller bedstemor eller sådan noget. Og først troede Sofie slet ikke, at hun var noget, men så kom de i tanke om, at hun jo var Josefines veninde!

Sofie har selvfølgelig også mange andre venner og veninder. Der er for eksempel hele børnehaven, og så er der også Frederik, Nanna, Katrine, Jonas og Sigrid.