NadiaNadia blev født den 16. oktober 2002 kl. 09.01. Hun vejede 2975 gram og var 49 cm. lang.

Josefine kender Nadia, fordi Nadias mor er i mødregruppe med Josefines mor. Så de leger tit sammen. Josefine er lidt misundelig på Nadia, for hun har nemlig sådan en masse, flotte legesager.

Nadias mor hedder Marleen og hendes far hedder Claus. De bor i Skanderborg, så når Josefine besøger dem, skal de køre i lang tid med bussen eller i en bil med en af de andre fra mødregruppen.

For det meste er Nadia en glad lille pige, men nogle gange kan hun altså godt blive lidt sur. Især når hun er træt - så gider hun ikke være med til så meget. Hun har sådan et skrig, som hun bruger, når hun er rigtig begejstret, og det kan hun godt finde på at bruge mest når der er andre børn eller måske en hund i nærheden.

Mor og far er rigtig sjove, hvis de laver ansigter, og nogle gange så kilder de også Nadia, så hun slet ikke kan lade være med at grine. Det er bare sjovt! Og så er det også sjovt at se i et spejl, for babyen derinde smiler og griner, når Nadia smiler og griner.

Nadias yndlingslegetøj er Dublo Lego, og så sådan en rangle, som ligner en hund. Og så kan Nadia osse rigtig godt lide at sutte på sin tommelfinger, men hun gør det mest, når far og mor ikke kigger, for så må hun bare slet ikke alligevel.

Nadias hjemmeside kan du se her.