Mira Holm HenriksenMira blev født den 15. oktober 2002 kl. 12.51, så hun er nøjagtig en måned ældre end Josefine. Hun blev født på Skejby Sygehus, og dengang vejede hun 4350 gram og var 53 cm. lang.

De kender hinanden, fordi Josefines mor og Miras mor er i mødregruppe sammen, og så ses de også i andre sammenhænge af og til. Blandt andet snakker de tit om at gå ture sammen, men det bliver ikke så tit til noget.

Miras mor hedder Pia Holm Henriksen, og hendes far hedder Benny Holm Henriksen. Hun har også en storebror. Han hedder Mikkel Holm Henriksen og blev født den 3. juli 1999.

Mikkel er fotomodel, og så er han en af Miras allerbedste legekammerater. Hvis han leger eller danser for Mira, han hun godt finde på at klukke af latter.

Mira kan godt lide andre mennesker, men mor er altså bedst, så nogle gange gider hun kun være hos hende. Især hvis hun gider at synge: "Du er min øjesten", for den sang både Mikkel og mor for hende, dengang hun stadig lå inde i maven.

Mira kan også godt lide at danse med Josefine, og de to har også været i biffen sammen. Hun elsker at være midtpunkt, og så pludrer hun rigtig meget, faktisk nogen gange så meget, at hun slet ikke holder pause i lang tid!

Mira har også selv en hjemmeside, hvor du kan besøge hende.


Note til linksene på denne side:
Mikkels modelside findes ved at gå ind på linket, derefter klikke således: "Click to enter" - "Model files" - "Kids" - "Boys" - "8" - "Mikkel Henriksen".
Login til Miras side: Brugernavn = gaest, password = mira. Bemærk, at der er forskel på små og store bogstaver.