MatiasMatias blev født på Holbæk Sygehus den 13. oktober 2002. Han var 52 cm. lang og vejede 3500 gram.

Nu bor han sammen med sin mor, Synne Petersen og sin far, Tommas Martin Petersen i Højby ved Nykøbing Sjælland. Hans mor kender Josefines mor fra internettet, og de er begge to sådan nogen, som laver sådan noget med hjemmesider og den slags.

Han er en meget livlig lille fyr som snakker meget, og så vinker han, hvis man siger hej hej til ham, for han er nemlig også en høflig lille fyr.. Han smiler meget og klukker, når han bliver kildet, for det er altså sjovt. Og så kan han også smaddergodt lide at vælte de klodstårne, som mor bygger.

Det er sjovt at prøve at spise mange forskellige ting, synes Matias, kun ikke så meget, hvis det er pomfritter. Ellers er han faktisk meget nysgerrig og er ikke bange for så meget. Heller ikke for fremmede mennesker, for dem er det da meget bedre at smile til.

Han er en rigtig lille charmetrold, som går i seng allerede klokken 19. Til gengæld vågner han mellem 5 og 6 om morgenen, også selvom det er weekend. For man skulle jo nødigt gå glip af noget af dagen, det ville da være ærgerligt!

Matias har en hjemmeside, hvor der er masser af billeder - også nogle af dem, der bevæger sig og har lyd. Og så er der mange andre ting, som man kan bruge lang tid på at læse og hygge sig med.