Marcus Emil Lundgaard BallMarcus Emil blev født på Skejby Sygehus den 29. oktober 2002 kl. 17.03. Han vejede 3220 gram og var 50 cm. lang.

Marcus Emil bor i Århus sammen med sin far og mor. Far hedder Jacob Emil Lundgaard Jensen og mor hedder Charlotte Marcus Ball. Så Marcus Emil har alle sine navne fra mor og far, så han er bare heldig, for det er der ikke så mange, der har!

Josefine og Marcus Emil leger tit sammen, for deres mødre er nemlig med i den samme mødregruppe. Når de leger sammen, kan Josefine godt lide den leg, der går ud på at tage sutten fra Marcus Emil. For det meste lykkes det ikke, for så kommer der en eller anden dum voksen og hjælper Marcus Emil. Men nogle gange kan Marcus Emil også godt selv holde fast i sin sut. Og måske må Josefine faktisk godt låne den nogle gange.

Marcus Emil er en rigtig frisk og glad lille dreng. Han kan godt lide at pludre og snakke hele dagen, og så giner han rigtig meget og har masser af glimt i øjet. Og så kan han godt lide at lege, at han kører på knallert. Så holder han hænderne, som om han har fat i styret. Det er faktisk bare en rigtig sjov leg, synes han!

Marcus Emil har også sin egen hjemmeside, hvor man kan se en masse billeder og læse mere om ham.