Josefine Rostgaard LarsenJosefine har også en netveninde, som hedder Josefine ligesom hun selv gør. Det er meget skægt. De blev også født samme sted, Skejby Sygehus, men de blev ikke født samtidig.

Josefine Rostgaard Larsen blev nemlig født den 13. marts 2003 kl. 5.23, og det er faktisk sjovt, for så har hun fødselsdag samme dag som sin mor. Og samme dag som Fines onkel Emil, men ham kender Josefine jo ikke.

Da Josefine blev født, var hun 53 cm. lang og vejede 3735 gram, men nu er hun selvfølgelig meget større. Hun bor i Hørning sammen med sin mor, som hedder Lone Larsen og sin far, som hedder Thomas Rostgaard. Det er rart at være hjemme sammen med mor, men det er næsten endnu bedre, når far kommer hjem fra arbejde, for så kan man jo være sammen allesammen!

Josefine elsker sit aktivitetscenter, og måske allermest den lyserøde gris, som er på. Den kan hun godt lide at snakke længe med, for den fortæller nogle spændende ting, selvom de voksne påstår, at den slet ikke kan sige noget.

Det er også rart at blive skiftet, hvis nu bleen lige er blevet våd, og så er det rigtig dejligt at ligge uden ble på. Og så er det bare smadderskægt, for nogle gange kan man jo tisse ud over det hele, og så synes mor og far slet ikke, at det er så sjovt, selvom at det er det faktisk!

Inde på Josefines hjemmeside kan du læse mere om familien, og du kan også komme til at se billeder, for mor og far har nemlig fået et digitalkamera, så de tager bare så mange billeder.