Josefines VennerJosefine har mange venner og veninder, som hun godt kan lide at lege med. I denne sektion kan du lære mere om dem. Nogle af Josefines venner har selv hjemmesider, og dem kan du også finde links til her.

Nogle af Josefines venner, har Josefine faktisk aldrig mødt. Det er hendes netvenner. De fleste af dem, er nogen som hun kender, fordi mor snakker med deres mødre i en af de mange grupper, hun er i på nettet.

Hvis du også er Josefines (net)ven og gerne vil være med på listen, så har mor lovet, at du kan komme med, hvis du sender en mail, hvor du fortæller, hvor I kender hinanden fra, skriver lidt om dig selv - også oplysninger om, hvornår du blev født, hvor stor du var og sådan noget. Og selvfølgelig adressen til din hjemmeside, hvis du har sådan en.

Du skal også helst sende min. 1 godt billede med. (Du må gerne få din mor eller far til at hjælpe, hvis du er for lille selv.)


Note: Hvis du ikke kan se alle navnene i menuen til venstre, kan du scrolle ved at klikke på siden, holde musen nede og trække op eller ned. Den nederste lige nu er Matias, så hvis du ikke kan se det, skal du altså lige rulle lidt ned.