Freja I. S. K. PedersenFreja er en lille pige med et langt, flot navn: Freja Ingrid Sif Kirkeby Pedersen. Hun blev født den 2. november 2002 kl. 05.36 på Herning Centralsygehus. Hun vejede 3350 gram og var 51 cm. lang.

Hun har ikke nogen søskende endnu, men det kan godt være, at hun får det om nogle år. Men hun har en mor, som hedder Vinni Michele Markussen og en far, som hedder Jesper Kirkeby Pedersen, og det synes hun faktisk også bare er super indtil videre.

Far kan godt lide, når Freja siger "da da da", og det gør hun heldigvis meget. Faktisk pludrer hun næsten hele dagen, og så smiler hun til alt og alle, for livet er bare herligt! Hun elsker at udforske verden og at stå op, men når man falder er det bare noget af det værste overhovedet!

Freja har en hel masse temperament, så hun bliver sur, hvis der er noget, hun ikke lige kan finde ud af. For eksempel er det snyd, når man ikke kan kravle, når man nu så gerne vil. Især fordi de store børn i mødregruppen godt kan, så synes Freja da også, at hun skal kunne.

Hun er heller ikke vild med at ligge på maven i længere tid ad gangen. For så skal man nemlig bruge for mange kræfter. Dem vil hun da hellere spare på herlige ting som f.eks. at spise kartoffelmos og frikadeller eller at drikke af en kop.

Men når hun ligger på ryggen, så vender hun sig alligevel altid om på maven. For ellers kan man jo ikke komme frem - eller tilbage - i verden. Hun kan nemlig godt skubbe sig selv bagud på trægulvet, og så triller hun også rundt over det hele, så hun hygger overalt.

Freja har en hjemmeside, hvor du kan læse meget mere og se en masse billeder.