Aslak C. B. N. MadsenAslak er en glad dreng, som blev født den 19. marts år 2000 kl. 21.43 på Skejby Sygehus.

Hans fulde navn er Aslak Cornelis Brunsgaard Nørgaard Madsen for så mange ting kan man nemlig godt hedde på een gang. Hans mor hedder Linda Nørgaard og hans far hedder Svenning Brunsgaard Madsen. De bor hver sit sted, så Aslak bor to steder. Så kan han lege med mor og Morten den ene uge og far og Jeanette den anden.

Josefine og Aslak kender hinanden, fordi Josefines mor og Aslaks forældre har været venner i mange år.

Aslak går i børnehave, og det kan han godt lide. Men måske er det ikke helt så sjovt som at lege med vand i haven, for det er måske det allersjoveste. Han kan nu også godt lide at køre i karussel, og så elsker han at se Kaj og Andrea eller Teletubbies.

Aslak har mange venner. Hans bedste ven henne i børnehaven hedder Lucas. Han er rigtig god at lege med. Hjemme ved mor leger han meget med Lea og Silva, som bor ovenpå. Og så kan han også godt lide at lege med sine kusiner, Lise og Line.

Aslak har været på besøg hos Josefines mor og far masser af gange. Og han kan smaddergodt lide at lege med Josefines far. Så kigger de på biler eller leger svingtur på kontorstolen, eller også får han lov til at lege med computeren med den kæmpestore skærm.

Man kan lære Aslak meget bedre at kende, hvis man besøger hans hjemmeside.