Alexander Breding MikkelsenAlexander så dagens lys for første gang den 28. december 2002 kl. 15.40. De første vægge, han fik øje på, var Rigshospitalets, for det var nemlig der, han blev født. Han var en stor knægt på 4780 gram og var 56 cm. lang.

Josefines mor kender Alexanders mor fra nettet. Hun hedder Vivian Breding. Hans far hedder Kristian Mikkelsen, så han har fået sine navne fra både far og mor.

Noget af det allerbedste, Alexander ved, er at pille tæer. Han vil gerne hele tiden prøve at putte dem i munden, for det er bare rigtig spændende. Andre gange kan han slet ikke få nok af at trille fra maven og om på ryggen.

Alexander er en madglad lille baby. Han er ikke spor kræsen, for han elsker bare alt, hvad han får. Men det er jo også fordi, han altid kun får lækker mad, for hvis det havde været dårlig mad, ville han jo ikke gide at spise det. Det er jo klart. Men alt muligt grød og mos og sådan noget er faktisk bare smaddergod mad, synes Alexander.

Hvis du vil vide mere om Alexander, så skulle du tage et kig på hans hjemmeside, for der står nemlig en hel masse ting om ham! Man skal skrive en adgangskode for at komme ind, men den får du her: brugernavn: gaest - adgangskode: alexander.