Torsdag den 30. oktober 2003


Vi var i puslingeklub i dag. Det var nede ved siden af en kirke og min far og mig tog med klapvogn og bus derned. Først sad vi i rundkreds og mest de voksne sang sange. Det var spændende, specielt da jeg fik et æg der kunne rasle. De sang om en undulat der kunne li' sodavand, og en frø der hedder Kaj. Bagefter kom nogen børn ind i midten og sad på en faldskærm, som de voksne drejede rundt. Jeg havde ikke lige lyst, fordi det var første gang vi var der, men næste gang må jeg nok være med, fordi det ser sjovt ud!

Bagefter var der kaffe til de voksne, og jeg fik et rundstykke med smør og syltetøj helt alene, og med rød saftevand til også! Selvom det klistrede og faldt lidt fra hinanden, var det nok noget af det mest spændende jeg har spist længe!
Så var der leg, og alle børnene legede med sjove legesager. Der var nok mindst 1000 børn! Eller 20. Der var i hvert fald helt sikkert mange.

Jeg fandt hurtigt en flot rød dukkevogn, som jeg besluttede mig for at gå rundt i ring med. Det var så sjovt, og far var også med, og holdt fast i vognen fordi han troede den ellers ville vælte. Fjollede far.

Til sidst var jeg blevet lidt træt, og så skulle vi også hjem igen. Far puttede mig i klapvognen, og vi tog bussen hjem igen. Da vi var kommet hjem gabte jeg vistnok meget, så far han puttede mig ud, og sagde jeg havde sovet rigtig længe, da jeg vågnede igen!